SKOLKORTET

I samarbete med KraftPowercon

Skolkortet 2023 - i samarbete med KraftPowercon

 

 

 

 

 

 

 

 Skolkortet är en del i vår viktiga satsning för barn och ungdomar i Växjö med omnejd, Öster i Samhället. Vi vill att alla barn och ungdomar ska ha samma möjlighet att se och uppleva elitfotboll live på Visma Arena.

Därför ger vi sedan 2015 alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet, som ger alla barn möjlighet att gå gratis på fotboll, för alla Östers hemmamatcher 2023. Något som är helt unikt i fotbolls-Sverige.

Skolkortet gäller som entrébiljett till Östers samtliga hemmamatcher i Superettan för dig som går i grundskolan inom Växjö Kommun och är mellan 6-12 år. Kortet är personligt och gäller som entré för en person. Med Skolkortet har du plats på Familjeläktaren (N1, N2 och N3) samt på Hemmastå. Kortet kommer att distribueras till skolor i Växjö i nära anslutning till säsongsstart i slutet av mars. Skulle du inte få ett skolkort, går det att hämta ut i biljettservice på matchdagar.

Skolkortet är matchbiljetten. Det vill säga att du inte behöver hämta ut någon biljett via biljettkassan eller webbiljetter i förväg.

 

  

Kontakt

 

Jonatan Larsson

Evenemangs- och privatmarknadsansvarig
0470-73 12 06
jonatan.larsson@ostersif.se

 

 

PARTNER