KUL MED BOLL

Kul med Boll 2022


För flickor och pojkar födda 2017. Separat grupp för flickorna vid fotbollsspel. 

 

Aktivitet: Kul med boll (KMB) – Östers IF

Plats: Visma Arena, ingång från Bollgatan på östra långsidan

Start: Onsdag 13 april

Tid: Kl. 18:00 - 19:00 (finns ledare på plats för inskrivning från 17:30)

Målgrupp: Flickor och pojkar födda 2017

 

Varmt välkomna med anmälan till årets Kul med Boll och Östers IF!

Tanken och syftet för Kul med Boll är att barnen ska få testa på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för fotboll samtidigt som det bidrar till att barnen rör sig och får vara en den av den gemenskap som skapas.

Kul med Boll är beroende av våra fantastiska ledare. Vi behöver föräldrar som ställer upp som ledare till dessa träningsgrupper, ju fler som ställer upp desto roligare och bättre verksamhet blir det för barnen.

De föräldrar som ställer upp som ledare får en introduktion av Östers IF och man kommer att få vara med på de ledarträffar och utbildningar som Östers IF tillhandahåller för våra ungdomsledare, i vår akademi- och ungdomsverksamhet. 

Vi önskar att föräldrar är närvarande under träningen, och som hela vår övriga ungdomsverksamhet så bygger detta på ett föräldraansvar.

Deltagaravgiften för Kul med Boll är 500 kr. I detta ingår ett medlemskap i Östers IF och träningsavgift. Vi kommer att skicka ut en faktura på denna avgift i början på augusti.

Totalt sett blir det närmare 20-talet träningar under säsongen. Det finns totalt 80 platser för vår Kul med Boll, så se till att säkerställa er plats redan idag!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Henrik Cajnerud på henrik.cajnerud@ostersif.se alt 070-835 60 26.


Bästa fotbollshälsningar,

Östers IF

Deltagare

 

Kontaktuppgifter


Jag kan tänka mig att ställa upp som ledare


 

 

KONTAKT

Ungdomsansvarig

Daniel Fröström

daniel.frostrom@ostersif.se

0470-73 12 01