KUL MED BOLL

Aktivitet: Kul med boll (KMB) – Östers IF

Plats: Myresjöhus Arena

Start: Söndag 3 maj

Tid: Kl. 10.30 - 11.30 (inskrivning från 10:00)

Målgrupp: Flickor och pojkar födda 2015

Varmt välkomna med anmälan till årets Kul med Boll och Östers IF!

Tanken och syftet för Kul med Boll är att skapa träning barnen ska få testa på att spela fotboll under lekfulla former och därmed skapa ett intresse för fotboll.

Nytt för i år är att vi startar upp Kul med Boll på Östers IF matcharena, Myresjöhus Arena.

Kul med Boll är beroende av våra fantastiska ledare. Vi behöver föräldrar som ställer upp som ledare till dessa träningsgrupper, ju fler som ställer upp desto roligare och bättre verksamhet blir det för barnen.

De föräldrar som ställer upp som ledare får en introduktion av Östers IF och man kommer att få vara med på de ledarträffar och utbildningar som Östers IF tillhandahåller för våra ungdomsledare, i vår akademi- och ungdomsverksamhet. (Just nu på grund av rådande omständigheter med Covid-19 så har vi skjutit på ledarintroduktionen, något vi informerar kring vid det första träningspasset)

Vi önskar att föräldrarna är närvarande under träningen, och som hela vår övriga ungdomsverksamhet så bygger detta på ett föräldraansvar.

Deltagaravgiften för Kul med Boll är 500 kr. I detta ingår ett medlemskap i Östers IF och träningsavgift. Vi kommer att skicka ut en faktura på denna avgift i början på augusti.

Totalt sett närmare 20-talet träningar under säsongen. Det finns totalt 80 platser för vår Kul med Boll, så se till att säkerställa er plats redan idag!

Bästa fotbollshälsningar,

Östers IF

Deltagare

Jag kan tänka mig att ställa upp som ledare