PUBLIKVäRD

Vi behöver din hjälp i Superettan 2020!

Vill du ha ett stimulerande volontäruppdrag och samtidigt bli en del i Östers härliga publikvärdsgäng. Som publikvärd blir du en del i en anrik elit fotbollsklubb och ett ansikte utåt för Östers IF, där vi sätter stort värde i service och bemötande av våra gäster. Arbetsuppgifterna som publikvärd består framför allt i att skapa en trygg, säker och välkomnande arena för alla.

I publikvärdsgänget ingår även halva potten försäljarna. Där samtliga intäkter går till Östers Akademi- och Ungdomsverksamhet, och du blir en viktig kugge i klubbens ungdomssatsning.

För att bli publikvärd måste du vara 18 år fyllda inte finnas med i belastningsregistret.

Publikvärdsjobbet är helt ideellt.

Som publikvärd får du:

• Publikvärdsutbildning.
  • Stort socialt kontaktnät
  • Lite lättare förtäring.
  • Kaffe och Kaka.
  • En publikvärdsresa per säsong där vi besöker en annan arena.

Ansvarig för publikvärdar och halva potten är Lasse Jonsson Rydmark som ni når på mail: lasse@ostersif.se eller mobil: 070-676 77 70

Välkommen med din intresseanmälan att bli en del i vårt härliga publikvärdsgäng.