Vila i frid - Andreas Waldo

Det är med stor sorg vi idag torsdag den 5 oktober tagit emot beskedet att allas vår Östervän Andreas Waldo somnat in i sviterna efter sin långvariga och förfärliga tumörsjukdom. Andreas blev 27 år gammal. 

Andreas var en sann Östervän, allas vår vän. En energi och glädje-spridare som fanns där för alla. Omtyckt av hela sin omgivning och personerna runtomkring. Östers IF:s tankar går idag till familjen och alla i Andreas närhet. 

Vila i frid Andreas. 

 

Om minnesfonden Andreas Waldos Wänner

Arbetet kring "Waldos Wänner" som Andreas var med och startade under våren 2015 kommer att fortleva med nya mål och en annan inriktning under namnet Andreas Waldos Wänner - minnesfond. En fond har redan inletts för att bevara Andreas namn och person. Andreas älskade barn och ungdomar och hade en stor känsla för andra människor. Det är också lätt att komma ihåg Andreas synnerligen positiva inställning till livet och att han älskade sin idrott. Andreas makalösa kämpaglöd, strålande och alltid lika stabila insatser inom fotbollen var ett annat kännetecken för honom. Andreas Waldos Wänner har nyligen skapats som en minnesfond och på sikt kanske det kan bli en stiftelse. Varje år framöver kommer vi, i Andreas namn, att utse en eller flera framstående idrottsungdomar i Kronobergs Län och stötta dem med en summa pengar från denna fond/stiftelse. Delar av insamlade pengar kommer också att fördelas till Ung Cancer, en organisation som Andreas själv har haft mycket kontakt med.

Minnesfonden Andreas Waldos Wänners förhoppning och mål är nu att du som läser detta blir positiv till initiativet och vill dela eller skicka detta till andra. Om du också vill hjälpa till att hedra Andreas minne lite extra, är man oerhört tacksam om du vill sätta in en slant på minnesfondens konto i Danske Bank.
Clearingnumret är 1213 och kontonumret 0317065 - Stort och Hjärtligt tack för ditt bidrag och din hjälp!