Uppdatering kring Säsongskort 2023

Den 13 december släpptes säsongskorten upp till försäljning inför nästa säsong. Nu kan Öster meddela att vi snart är uppe i 300 sålda säsongskort, vilket är i en ovanligt hög takt men som vi förstås är glada över. Men vi är dock inte nöjda. Nu ökar vi ännu mer, förläng eller köp ditt säsongskort idag!

Förläng ditt säsongskort senast 31 december

Den 31 december klockan 23:59 stänger möjligheten att säkra sin befintliga plats på Visma Arena för säsongen 2023. Därefter går du miste om att din plats är reserverad på samma stol som du hade under 2022. Från och med 1 januari kan alltså någon annan köpa säsongskort på den plats du har haft tidigare. Se till att förläng direkt!

Förläng ditt säsongskort - steg för steg

  1. Klicka in på vår biljettsida via din mobil eller dator - ostersif.ebiljett.nu
  2. Tryck på ”LOGGA IN” i övre spalten och ange e-mail samt lösenord som är kopplat till ditt säsongskort på biljettsidan.
  3. Tryck sedan på ”KONTO” i övre spalten och sedan "MINA RESERVATIONER"
  4. Ange priskategori (Vuxen, Ungdom, Student etc.), ditt personnummer (YYYYMMDDXXXX) och klicka "GÅ VIDARE". För att betala med presentkort, ange koden du fick med i presentkortet.
  5. Ange dina uppgifter (Land/Region, Mejladress, Namn, Adress/Ort, Postnr, Mobilnr) samt leveranssätt (Epost, gratis) och klicka på "BETALA KÖP".
  6. Gå på fotboll - stötta Öster till seger genom hela säsongen!


All information gällande Säsongskort 2023 finner du här.

Har du frågor kring säsongskort och biljetter inför nästa säsong?
Kontakta Jonatan Larsson, Evenemangs- och Privatmarknadsansvarig på jonatan.larsson@ostersif.se

 

Tillsammans gör vi 2023 till ett historiskt år för Östers IF!