Publikinformation: Östers IF - Östersunds FK

Varmt välkomna till en fullspäckad dag på Visma Arena när Östers IF gästas av Östersunds FK lördagen den 27 augusti. Avspark sker klockan 15:00. Nedan följer publikinformation inför matchen. 

Biljetter - premiär för Höstkortet!

Biljetter köper du på ostersif.ebiljett.nu. Tidigare i veckan lanserade vi Höstkortet som innebär en sittplats till de sex sista hemmamatcherna på Visma Arena för endast 650 kronor, inklusive en vacker Österhalsduk som du kan hämta ut i Arenashopen vid uppvisande av ditt höstkort. Kom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp öppnar biljetterservice, som är belägen på arenans västra sida, två timmar innan match. Arenan öppnar sedan för insläpp 60 minuter innan avspark. Lördagens match blir startskottet på en spännande höst!

Skolkortet

Tillsammans med vår partner HSB erbjuder vi alla barn och ungdomar i Växjö kommuns grundskolor Skolkortet som ger dem möjlighet att uppleva elitfotboll på Visma Arena helt gratis. Du kan hämta ditt skolkort i biljettservice i samband med match. 

Klubbstolar 

För dig som har köpt klubbstolar sker entré via Restaurang Östergatan som öppnar två timmar innan avspark. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp säsongskort i entrén. Därefter är ni välkomna till Stig Svensson Lounge för mat och dryck i trevligt sällskap. 

Loger 

För våra logegäster sker entré via Restaurang Östergatan som öppnar två timmar innan avspark. Föranmälan sker via utskickat formulär och samtliga besökare behöver visa upp årskort i entrén. Därefter är ni välkomna till er loge som står färdig och väntar på er. 

Mat & dryck - livemusik på Östergatan!

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen. Förutom matchens rätt finns det en härlig caesarsallad samt en barnmeny med hamburgare att välja på. I Tommy Svensson Lounge kommer det erbjudas härlig livemusik från två trubadurer där vi laddar upp med East Front och övriga supportrar inför matchen. Här erbjuds även enklare förtäring i form av hamburgare och en härlig stämning inför varje match. Östergatan öppnar alltid upp dörrarna två timmar innan avspark. Boka ditt bord här!

Utöver detta är fyra kiosker öppna på Visma Arena som erbjuder traditionellt kiosksortiment inklusive kokt och grillad korv. 

Shopen - Matchtröjans dag! 

På med matchtröjan! Dagen till ära finner du ett exklusivt erbjudande i Arenashopen, där du för endast 699 kronor har möjlighet att köpa matchtröjan + siffertryck på ryggen! Äger du redan en matchtröja är du välkommen att få ett tryck för 100 kronor. Matchtröjan kommer även att säljas i Östergatans Restaurang, där du tar med dig din voucher och visar upp den i shopen för att få ditt önskade tryck. Självklart finner du också vårt nya sortiment av souvenirer här. Arenashopen öppnar en timma innan matchstart och ligger på södra läktaren.

Kontantfritt 

Visma Arena är en kontantfri arena, detta gäller restaurang, kiosk, biljettluckan. Kort- och Swishbetalning mottages i souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt 

Visma Arena är en rökfri arena, inga undantag. 

Parkering/lokaltrafik 

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje. 

Väder 

Väderprognosen visar 28 grader, sol och lätt molnighet. 

För er som inte kan vara på plats 

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på Discovery+, och använder du dig av den unika länken nedan när du tecknar abonnemang så får Östers IF en del av intäkten. Använd länken här

Ses på Visma Arena!