Publikinformation: Öster - Länslaget

Säsongen 2023 är äntligen igång och nu är det också äntligen dags för Östers första hemmamatch!

Traditionsenligt drar vi igång försäsongen mot Länslaget. Klockan 19.00 är det avspark och insläpp sker klockan 18.00. Uppladdningen sker naturligtvis på Östergatans restaurang från klockan 16.30.

Nedan följer viktig publikinformation som du bör ta del av inför ditt besök i Tipshallen på fredag.

Biljetter

Alla med säsongskort har fri entré och alla upp till 12 år går in gratis. Köp ditt säsongskort idag!

Biljetter köper du enklast i förväg via ostersif.ebiljett.nu. Kom ihåg att förköp alltid är smidigast för att undvika köer. För dig som inte har möjlighet till förköp, finns det möjlighet att köpa biljett på plats i Tipshallen från och med 18.00 vid insläpp.

På plats har vi en entré för de som redan har köpt biljett. Ni som inte har köpt tills dess, har en egen entré in till Tipshallen där vi tar emot swish- och kortbetalning (inga kontanter). Vi rekommenderar att köpa i förväg och att komma i god tid för bästa upplevelse!

Mat och dryck

Östergatans Restaurang erbjuder den perfekta uppladdningen inför matchen. Matchmenyn finner du på Östergatans hemsida. Denna gång erbjuds en smarrig pizzabuffé för 149 kronor. Varmt välkomna till Östergatan från 16.30!

Två kiosker kommer vara öppna i Tipshallen som erbjuder enkelt kiosksortiment inklusive kokt korv.

För allas trevnad, var vänlig släng ert skräp i våra utställda soptunnor, samt PET-flaskor och tomburkar i våra pantkärl som står utställda vid varje kiosk samt på övriga ställen runt i Tipshallen. Pantpengarna går oavkortat till Östers ungdomslag.

Shopen

Vår nya souvenirvagn kommer finnas på plats i nära anslutning till entrén av Tipshallen. Den är öppen från och med insläppet från klockan 18.00. Vagnen är påfylld med nya fina Österprodukter. Shopen finns även tillgänglig online på ostersifshop.se!

Kontantfritt

Inne i Tipshallen är det kontantfritt, inga undantag. Kort- och Swishbetalning mottages vid entré, souvenirshopen och kioskerna. 

Rökfritt

Tipshallen är en rökfri arena utan undantag.

Parkering/lokaltrafik

Parkera kan man göra på flera ställen i samband med match, I11-området, vid Fortnox, alternativt vid TeleConsult Arena och Värendsvallen. Smidigast är dock alltid att åka lokaltrafik. Flera linjer stannar precis utanför arenan, gå in på Länstrafiken Kronoberg för att hitta just din linje.

För er som inte kan vara på plats

Om du inte kan vara på plats sänds matchen på SMP/MinBoll.
 

Kom och stötta laget på plats. Nu går vi in i en ny fantastisk säsong.

Vi ses i Tipshallen!