Österframgång i Sverigecupen!

En ärofylld sjätteplats bland turneringens 32 lag och utmärkelsen "Turneringens skyttekung" – Östers IF U14 stod för en imponerande insats i årets upplaga av Sverigecupen, inofficiellt SM för 14-åringar. 

Under första helgen i augusti avgjordes Sverigecupen, inofficiellt SM för 14-åringar, med 32 av de bästa lagen i Sverige. Det var ett taggat U14 som gav sig av mot Karlstad för att försvara Östers färger, och som stod för en bra prestation med fint spel under cupens fyra dagar. Laget tog sig vidare till slutspel där lottningen resulterade i tufft motstånd från Segeltorp. Våra U14-killar gjorde en fin insats under matchen och fick flera fina målchanser, men det var tillslut Segeltorp som lyckades göra 0-1 i slutminutrarna, och som senare också skulle stå som vinnare av Sverigecupen. 

Östers U14 fick fortsätta spela tre placeringsmatcher – imponerande insatser som ledde till vinst i samtliga matcher, och resulterade i en nionde plats i turneringen. Utöver kämparglöd och fina insatser i matcherna tilldelades Öster en individuell utmärkelse – U14s Enaiat Muhebbi gjorde hela åtta mål under turneringen och blev därmed tilldelad utmärkelsen "Turneringens skyttekung" – stort grattis och väl kämpat! 
 
Mer infomation och samtliga resultat från cupen hittar du här