MEDLEMSRESA TILL JÖNKÖPING

Torsdag den 16 mars så anordnar Östers IF en medlemsresa till Jönköping och Stadsparksvallen, för att tillsammans stötta fram A-laget till tre poäng i Smålandsderbyt mot Jönköping Södra.

Östervän! Nu är det snart dags för vårens roligaste aktivitet!

Du som stöttar Östers IF genom att vara medlem i föreningen och/eller East Front, alternativt är årskortsinnehavare eller samarbetspartner till oss är välkommen att följa med och uppleva ett Smålandsderby på plats tillsammans med massa andra Östersupportrar. 

Vi har i samarbete med East Front bokat upp bussar och ett antal biljetter till matchen mellan Jönköping Södra och Östers IF på Stadsparksvallen torsdagen den 16 maj klockan 19:00.

Vi samlas utanför Myresjöhus Arena senast 16.30 och beräknas vara tillbaka cirka 22.30.

Vi erbjuder bussresa, sitt- eller ståplats. Vid tillräckligt intresse (dvs flera bussar) finns det även möjlighet att boka familje-, klack/ungdom- eller seniorbuss – allt till ett subventionerat pris.

Läs mer och boka din plats på: biljetter.ostersif.se/medlemsresa och försäkra dig om en plats med en gång. Där finns alla prisuppgifter och detaljer. Du kan även boka din plats hos biljettservice vid ordinarie öppettider (tisdagar 12.30-14.00, torsdagar 11.30-13.00).

Tips: Kom till bijettservice strax innan 14.00 en tisdag och köp din biljett och häng kvar en stund. Från 14.00 bjuder vi på ”Österfika”. En populär aktivitet som varje vecka lockar en hel del Österprofiler och supportrar. 

Läs mer och boka här.