Kvalvecka

Idag startar en fantastisk spännande vecka. Kvalveckan. För första gången på många år skall föreningen kvala upp mot Allsvenskan och vi behöver ert stöd! Tillsammans gör vi drömmen möjlig.

Första matchen spelas nu på torsdag på Visma Arena med avsparkstid klockan 19.00. Returen på Varberg Energi Arena i Varberg spelas sedan på söndag med avsparkstid klockan 15.00. 

Till kvalveckan lanserar vi Öster inifrån. Hela veckan, med start måndag kväll, kommer ni att kunna följa lagets uppladdning inför matcherna och allt annat som händer i föreningen. Det blir intervjuer med spelare, ledare och personal och ni kommer att få följa med in bakom kulisserna i Östers IF på ett sätt som ni inte fått göra tidigare. Detta sker i samarbete med vår mediapartner Y-studios. 

Förra torsdag släppte vi lösbiljetter till kvalet för våra årskortsinnnehavare och över 80% var på plats på Visma Arena säkrade sina platser. På fredagen släppte vi upp biljettförsäljningen till allmänheten och på bara någon timme så hade 1000 personer till köpt biljett till matchen. Sedan dess har biljettförsäljningen stadigt tickat på och vi går mot en fin publiksiffra på torsdag. Men vi vill såklart bli många fler. Så vänta inte utan köp din biljett redan idag. Förköp på webben är alltid bäst och smidigast. Öppet dygnet runt och alla dagar i veckan. Bara klicka in på https://ostersif.ebiljett.nu/ och se till att du inte missar den största matchen i Växjö på länge.

Skolkorten för alla ungdomar mellan 6-12 år gäller som vanligt och har du inte fått något skolkort så finns fortfarande chansen att hämta ut ett alldeles gratis i Biljettservice på torsdag som öppnar klockan 17. Är ni ett ungdomslag i Växjö i denna ålderna där inte alla har skolkort? Skicka då ett mail till  jonatan.larsson@ostersif.se med lag och antal så finns skolkorten förberedda i ett kuvert att hämta ut i Biljettservice från klockan 17 på matchdagen.

Glöm inte heller att åka med till bortamatchen på söndag. East Front arrangerar resa och du köper en biljett till den via deras hemsida https://www.eastfront.se/ Boka din plats reda idag.

Östergatan kommer att duka upp en härlig kvalbuffé och här laddar du alltid upp på bästa sätt inför matchen. För att vara säker på att få plats så boka gärna ditt bord via Östergatans hemsida, https://www.ostergatansrestaurang.se Givetvis håller Tommy Svensson öppet för alla supportrar och det finns fortfarande loger kvar till försäljning. Ta en kontakt med Östers markandsavdelning via natalie.serrate@ostersif.se redan idag så får du all information du behöver där.

Nu är vi två finaler från att nå vårt stora mål, Allsvenskan. Nu tar vi oss dit tillsammans!

Alltid Öster!