Kapcevic på plats

Idag anländer ett av sommarens nyförvärv, anfallaren Dragan Kapcevic från IK Sirius i Allsvenskan. 

Dragan kommer som sagt närmast från IK Sirius som för närvarande ligger på en tredje plats i den Allsvenska tabellen. Under föregående år var Dragan en av klubbens största faktorer till att det blev allsvenskt spel under 2017 för Uppsala-laget, då anfallaren stod för 14 mål i serien på 20 startade matcher (sex inhopp). 

Dragan kommer att bära tröja nummer 16 i Östertröjan. 

Dragan själv om klubbytet:

- "Det känns bra att vara på plats här i Växjö. Har varit klart ett tag men nu vill man bara komma igång. Har fått ett bra intryck av det lilla jag har hunnit se och vara med om, blivit väl omhändertagen av tränarteamet och det ska bli kul att få åka iväg till Gotland några dagar nu med laget och lära känna alla." 

Sportchef Matías Concha om nyförvärvet: 

- "I Dragan får vi en tuff, erfaren forward som är stark i kroppen och är med sitt starka huvudspel giftig i boxen. Han är en erkänt bra målskytt som på sina två senaste säsonger i Superettan gjorde 26 mål, så han kommer att bidra med mycket i vårt anfallsspel. Vi är glada att Dragan valt att hjälpa oss i vägen mot toppen och hälsar honom varmt välkommen till föreningen." 

 

Östers IF hälsar Dragan Kapcevic varmt välkommen till föreningen!