Inför: IK Brage - Östers IF

Efter segern mot GAIS senast så är det dags för match igen. Under lördagsmorgonen var det avresa för A-truppen när man steg på bussen mot Borlänge och söndagens match i Superettan mot IK Brage på Domnarvsvallen. 

Grönvitklädda Borlängelaget IK Brage ligger på en tredje plats i Superettan inför helgens nittonde omgång. Laget kommer senast från en vinst borta mot IF BP på Grimsta i Stockholm, före det så åkte man på en förlust hemma på Domnarvsvallen mot Mjällby i en match som slutade 1-2. Bäste målskytt i laget under säsongen hittills är Christian Kouakou som har hittat nätet 9 gånger på 14 spelade matcher. 

För gästerna Östers IF så kommer man stärkta från en seger i den senaste hemmamatchen mot GAIS, en match som slutade 2-1 efter mål från James Keene och Fredrik Lundgren. Veckan som har gått har också varit den nya ledarstabens första hela träningsvecka med truppen. Två spelare saknas under morgondagen på grund av avstängningar, nyförvärven Johan Persson och James Keene. Tillbaka i truppen från skada och avstängning hittar vi däremot Stefan Karlsson och Månz Karlsson. 

Matchtruppen som åker till Borlänge: 

Victor Stulic, Tobias Andersson, Mattias Pavic, Månz Karlsson, Fredrik Lundgren, Stefan Karlsson, Calle Johansson, Liridon Silka, David Johannesson, Simon Helg, Oliver Silverholt, Dragan Kapcevic, Christian Ljungberg, Jonathan Drott, Anton Andreasson, Filip Örnblom, Joao Pedro, Johannes Vall


Matchen i Borlänge startar klockan 15:00, har du inte möjlighet att följa matchen på plats så sänds matchen i C More. Använder du följande länk för att skaffa ett abonnemang hos C More eller köper en PPV-match så tillfaller delar av intäkterna Östers IF.

IK Brage - Östers IF
Domnarvsvallen
Söndag 11 augusti, 15:00
Domare: Granit Maqedonci