Fotbollsfesten blev succé!

FOTBOLL FÖR ALLA MATCHEN | ÖSTERS IF - QVIDING FIF | 19 AUGUSTI 2016 | MYRESJÖHUS ARENA

Vi på Östers IF vill rikta ett stort tack till alla våra samarbetspartners och supporters som tillsammans gjorde det möjligt att Fotbollsfesten blev en stor succé. Vi har fått otroligt mycket positiv feedback för hela arrangemanget, med många önskemål om att detta och liknande event ska fortsätta. Med fotbollsfesten skapades möjligheten att visa att utöver att en väldigt fin fotboll kan spelas på arenan, kan Myresjöhus Arena med sina lokaler och sin restaurang användas till ett flertal olika aktiviteter, som events och konferenser för alla målgrupper.

Restaurang Östergatan var fullsatt, barnen lekte i mini-nöjesparken med hoppborgar, uppblåsbara fotbollsmål, eldrivna djur och en trollkarl, dessutom fick de fina ansiktsmålningar. Det var många glada miner och alla fick även se den nybildade duktiga popgruppen Main Four från Andreas Carlssons AMB Sweden i Tingsryd uppträda inne på arenan. Det bjöds även på brandlarm där arenan fick utrymmas, men inget kunde stoppa nyförvärvet David Johannesson från att tillsammans med sina lagkamrater ta ytterligare tre pinnar på vägen mot Superettan, säger projektledaren och skaparen av eventet Peter Alexander Eldon.

Det känns riktigt kul att så många kom och fick se att Öster spelar en mycket bra fotboll samtidigt som alla var mycket nöjda med hela arrangemanget. Detta koncept där alla ska känna sig välkomna är något vi vill bygga vidare på och ha som ett årligt event där vi bjuder in hela Växjö på fotbollsfest. Det är viktigt att vi tillsammans med våra samarbetspartners kan ge tillbaka, säger Peter Alexander Eldon och Andreas Skagerlind.

Vi hoppas nu att Växjöborna kommer och stöttar sitt lag i höst, så vi åter har ett fotbollslag i Superettan.
Vi ses på Myresjöhus Arena!
Ska ni boka julbord eller har funderingar på att arrangera events eller konferens, så kontakta gärna Peter A Eldon för en dialog på 070 402 49 29 | peter.eldon@ostersif.se.